Menjar per emportar a Olesa de Montserrat

Menjar per emportar a Olesa

A La Cuineta de la Montse elaborem plats casolans de menjar per emportar a Olesa de Montserrat

No té temps per cuinar i necessita que algú ho faci per vostè? No renuncia al menjar casolà malgrat no poder menjar a casa? Té convidats aquest cap de setmana i els vol sorprendre amb uns plats casolans? A La Cuineta de la Montse donem resposta a totes aquestes preguntes gràcies a un menjar de qualitat, casolà i amb el millor gust de la tradició i els ingredients de qualitat.

Primers i segons plats de cuina tradicional

menjar emportar Olesa

En el nostre establiment estem especialitzats en l´elaboració i venda de tot tipus de menjar per emportar a Olesa de Montserrat. Estem parlant d'entrants, primers plats i segons plats que faran que es xucli els dits. A més a més, també posem a la seva disposició la rostisseria de pollastres, una de les propostes que més agrada a tots els nostres clients. Vam començar la nostra marxa al sector l'any 2014 i des de llavors no hem deixat de progressar i créixer al sector. Vam començar amb la rostisseria de pollastres i a poc a poc hem evolucionat fins a convertir-nos en el lloc de referència, el lloc on anar quan es demanda menjar de qualitat al millor preu. Tots els nostres plats són casolans i estan fets amb productes de temporada seleccionats al mercat per garantir el millor gust i aroma. En el nostre local de menjar per emportar a Olesa de Montserrat trobaran des de guisats tradicionals, com els nostres cargols amb conill fins a paelles de diferents tipus i menjar català amb tota la seva expressió (ha de tastar els nostres canelons amb calçots de temporada) Saps què és el millor de tot? Que tot el que l´oferim està a un preu molt ajustat, sense que no hagi de fer un gran desemborsament per menjar bé.

La qualitat no està renyida amb el preu a La Cuineta de la Montse

El menjar de qualitat està a l'abast de tots a La Cuineta de la Montse. Vingui a conèixer-nos, tasti els nostres plats i estem segurs que repetirà.. Li recomanem que realitzi reserva prèvia del plat que desitgi (sobretot els caps de setmana) així podrà garantir la seva disponibilitat quan vingui a veure'ns. Pot fer-la trucant al següent número de telèfon: 93 128 40 94.

Plats preparats a Olesa de Montserrat

A La Cuineta de la Montse estem especialitzats en realització i venda de tot tipus de plats preparats a Olesa de Montserrat

LA CUINETA DE LA MONTSE

  Carrer Mossen Jacint Verdaguer, 33,
Olesa de Montserrat , 08640 , (Barcelona, España)

  931 28 40 94

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.