Menjar per càtering a Olesa de Montserrat

A La Cuineta de la Montse elaborem menjars i pinxos per encàrrecs de càtering a Olesa de Montserrat

Menjar per càtering a Olesa

Té un dinar familiar i no li dóna temps a preparar tots els plats? S'acosten els dies de festa i no vol passar-se el dia sencer a la cuina? Ha organitzat un esdeveniment especial i necessita ajuda amb els aperitius? Truqui a La Cuineta de la Montse i el nostre personal l'ajudarà personalment. En el nostre establiment estem especialitzats en preparació de plats i menjars per esdeveniments, reunions o qualsevol tipus de celebració tant familiar com empresarial. L'únic que ha de fer és posar-se en contacte amb nosaltres, comentar el que necessita, la data i l'hora a la qual ho vol i nosaltres ho tindrem preparat puntualment. De les nostres cuines a la seva taula en un tancar i obrir d'ulls.

Cuinem com a casa

Podeu triar qualsevol dels plats de la nostra carta o, si ho prefereix, pot demanar-nos que preparem alguna cosa especial per aquest dia, com ara truites variades o aperitius de temporada. Sigui el que sigui el que necessiti, nosaltres ho fem. Si hi ha alguna cosa pel que destaquem és per la qualitat i el gust dels nostres plats. Per nosaltres la qualitat dels ingredients que utilitzem és fonamental i, per això, triem personalment cada un dels elements. A més a més, tots els plats es lliuren amb una bona presentació.

MENJAR PER CÀTERING

Elaborem plats i aperitius per qualsevol esdeveniment.
Faci la seva reserva i tindrem preparats els plats el dia que ens hagi indicat.
Qualitat i gust per sobre de tot, amb una excel•lent presentació.

INFORMACIÓ I RESERVES: 93 128 40 94

PRÒXIMAMENT...

A La Cuineta de la Montse no deixem d'innovar i afegir novetats. Properament trobareu al nostre establiment:

  • Postres casolanes. Afegirem a les nostres propostes una varietat de postres, també elaborades artesanalment. Demani més informació al nostre personal.
  • Forma de pagament amb Ticket Restaurant. Estem negociant noves formes de pagament, perquè comprar i pagar sigui més senzill que mai. Quan ho tinguem disponible, l'avisarem.

 

LA CUINETA DE LA MONTSE

  Carrer Mossen Jacint Verdaguer, 33,
Olesa de Montserrat , 08640 , (Barcelona, España)

  931 28 40 94

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.