Menjar per càtering a Olesa de Montserrat

Si tens un esdeveniment especial, encarrega el teu menjar preparat al nostre càtering

Menjar per càtering a Olesa de Montserrat

Aniversaris, reunions familiars, esdeveniments d’empresa, festes d’escoles… L’èxit de qualsevol celebració implica omplir la taula d’un bon menjar, però cuinar per a moltes persones pot convertir-se en un autèntic maldecap, per falta de temps, d’experiència o de mitjans. Per això, a La Cuineta de la Montse posem al teu servei el nostre menjar per a càtering a Olesa de Montserrat.

En el nostre establiment estem especialitzats en la preparació de plats i menjars per esdeveniments, reunions o qualsevol classe de celebració familiar o empresarial. L’única cosa que has de fer és posar-te en contacte amb nosaltres, comentar-nos el que necessites, la data i l’hora a la qual ho vols i nosaltres ho tindrem preparat puntualment. De les nostres cuines a la teva taula en un tancar i obrir d’ulls.

 

Cuinem com a casa

Pots triar qualsevol dels plats de la nostra carta o, si ho prefereixes, demanar-nos que preparem alguna cosa especial per aquest dia, com per exemple truites variades o aperitius de temporada. Sigui el que sigui que necessitis, nosaltres ho cuinem.

Si hi ha una cosa per la qual destaquem és per la qualitat i el sabor dels plats. Seleccionem personalment cada ingredient, entre productes de proximitat i temporada i cuinem amb manyaga, com tu ho faries a casa. A més, tots els plats s’entreguen amb una bona presentació.

MENJAR PER A CÀTERING

  • Elaborem plats i aperitius per a qualsevol esdeveniment
  • Fes la teva comanda i vine a recollir-ho el dia indicat
  • Qualitat i sabor per damunt de tot

INFORMACIÓ I RESERVES