Idees de menú per aniversaris

Aconsegueix que el menjar de la teva festa d’aniversari sigui inoblidable

Idees de menú per aniversari

Els preparatius són part imprescindible de qualsevol celebració, especialment si hi hauria menjada pel mig, com en el cas dels aniversaris. Per ajudar-te a organitzar-los amb èxit, des de La Cuineta de la Montse volem donar-te alguns consells a l’hora de preparar el teu menú.

  • Tria menjar que agradi a tots. Truita, croquetes, embotits i canapès no poden faltar en la teva llista. Grans i petits gaudeixen d’aquestes delícies per igual.
  • Has de tenir en compte possibles intoleràncies i al·lèrgies alimentàries (al gluten, la lactosa o determinats aliments, com la fruita seca i l’ou). També tingues en consideració si algun dels convidats és vegà o vegetarià.
  • Aposta per menjar de picoteig, que pugui menjar-se fàcilment i ràpid. En els aniversaris sol haver-hi moltes altres coses per a fer, a més de menjar i els assistents voldran gaudir de totes elles sense estar tota l’estona asseguts a la taula.

Si celebraràs un aniversari i no vols perdre temps en la cuina, posa’t a les nostres mans. A La Cuineta de la Montse ens encarreguem de tot, amb menús que faran les delícies dels teus convidats.