Rostisseria de pollastres a Olesa de Montserrat

Vingui al nostre rostisseria de pollastres a Olesa de Montserrat i descobreixi el millor gust de la cuina casolana

Si voleu tastar un menjar suculent, que agradi a tots els membres de la família, sens dubte el pollastre rostit és una de les millors opcions. A La Cuineta de la Montse posem a la seva disposició la rostisseria de pollastres a Olesa de Montserrat perquè gaudeixi d'un menjar saborós i nutritiu.

Pollastres a l'ast  i menjar casolà per tot tipus de paladars.

Però en el nostre establiment no ens conformem amb això i, per aquesta raó, volem delectar amb plats casolans, elaborats per nosaltres mateixos i que compleixen estrictament amb tots els requisits d'higiene i qualitat. D'aquesta manera, podrà tastar un plat diferent cada dia o, fins i tot, gaudir dels menús diaris que posem a la seva disposició a preus realment sorprenents. Encara no ens coneix? Vingui a veure'ns, estem segurs que el sorprendrem.

rostidors pollastres Olesa

 

PRIMERS PLATS
Cargols amb conill
Paelles variades
Canelons (temporada)

rostidors de pollastres a Olesa

 

SEGONS PLATS
Vedella amb salsa
Peus de porc
Plats de temporada

 

La qualitat, el gust i el preu són les tres característiques per les que més destaquem a la  nostre rostisseria de pollastres a Olesa de Montserrat. Nosaltres cuinem per a vostè (obrim tots els dies de la setmana).

LA CUINETA DE LA MONTSE

  Carrer Mossen Jacint Verdaguer, 33,
Olesa de Montserrat , 08640 , (Barcelona, España)

  931 28 40 94

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.